Start / Kontakt

Kontakt

Ønsker du flere oplysninger om Alm. Brand Koncernens aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte Investor Relations.

Susanne Biltoft
Susanne Biltoft

Kommunikationsdirektør

Tlf.: 35 47 76 61
Mobil: 40 30 76 61
Mail: abrslb@almbrand.dk

Abonnér på nyheder

For at modtage en notifikation via e-mail skriv din e-mail adresse og vælg mindst en af listerne nedenfor. Efterfølgende vil du modtage en e-mail. Du skal klikke på linket i e-mailen for at aktivere disse notifikationer. Du kan altid tilmelde dig flere lister.

* Skal udfyldes

*
*
 
Enter the code shown above.

Afmelding af nyheder

Når du skriver din e-mail nedenfor vil du ikke længere modtage nogen e-mails fra listerne ovenfor. Hvis du afmelder dig e-mail notifikationer, kan du tilmelde dig igen ved at benytte tilmeldingsprocessen ovenfor.

* Skal udfyldes

*

IR-politik

Formål

Formålet med kommunikationspolitikken for Investor Relations er at sikre en præcis kommunikation vedrørende koncernen og dermed en så korrekte prisfastsættelse af koncernens aktie som muligt.

Endvidere skal informationsstrømmen sikre, at der er nok viden om selskabet i markedet til, at et tilstrækkeligt antal investorer investerer i aktien.

Aktiviteter

Koncernen sikrer, at alle interessenter får lige adgang til informationer, der har indflydelse på kursdannelsen af Alm. Brand-aktien. Det gøres primært ved at offentliggøre alle nødvendige selskabsmeddelelser - herunder hel- og delårsrapporter - via Nasdaq OMX.

Meddelelserne sendes samtidigt på dansk og engelsk. Aktien er optaget i Nasdaq Copenhagen’s LargeCap -indeks, der stiller krav til informationsniveauet for koncernen. Koncernen følger langt hovedparten af Corporate Governance-anbefalingerne.

Endelig afholdes en række møder med analytikere og investorer i ind- og udland. Via koncernens hjemmeside og direkte via den Investor Relations-ansvarlige er der betydelig tilgængelighed og kontakt mellem koncernen, dens investorer og andre interessenter.